Mail opsætning iPhone - sådan gør du!

Skrevet af Marcus Michaelsen
D. 5. juni 2021
Du er her; Forside > Blog > Mail opsætning iPhone - sådan gør du!

Har du oprettet dine mail-konti eller fået det gjort af os? Vil du gerne have mail på din telefon nu? Så læs med her! Mail opsætning på iPhone kan godt blive forvirrende, men vi forsøger at gøre det nemmere for dig!

Log ind på cPanel.

Ved dette link, kan du logge ind på dit kontrolpanel, til en oversigt over dine webhoteller. Her kan du se, hvilken pakke du har. Når du er logget ind, klik så på den pakke, du vil oprette mails på.

Herefter, bliver du mødt af dette.
I venstre side af skærmen, har du en lille menu - klik på den øverste ved navn "Login på cPanel"

Systemet logger dig automatisk ind på cPanel, og derefter skulle det se således ud.

blank

Allerede i top kan du se "Email Accounts", som du skal klikke ind på.

Her bliver du mødt af en liste af de emails, der er blevet sat op på dit domæne. Du kan også oprette en ny mail i toppen af skærmen - "create".

blank

Her skal du trykke ind på "Connect Devices" for at sætte din mail op på din telefon.

Herinde har du en masse informationer omkring selve mail-klienten, og disse oplysninger skal du bruge til, mail opsætning på din iphone.

Hvis du foretrækker, at sætte det op manuelt, anbefaler vi, at du benytter dig af de SSL-aktiverede porte, så informationen er krypteret og sikret.

blank

Derimod, hvis du er en smule doven og bare gerne vil have det overstået, kan du scrolle en smule længere ned og så indtaste din nuværende mail i følgende felt;

blank

Efter indtastning, modtager du en mail på den mail du har skrevet ind - med en lille fil i, som gør, at du bare indtaster adgangskode, og så bliver resten klaret for dig. For nemskabens skyld, lad og gøre det på denne måde. Tjek eventuelt spam - den kan godt risikere at ende der!

Opsætning på telefon

blank

I bunden af mailen kan du nu se 3 filer, du skal vælge den fil, der starter med "email-". Alle filer er af typen "mobileconfig", der kan bruges på alle telefoner. Når du har fundet filen, skal du klikke på den, og så bliver du mødt af denne besked:

blank

Nu skal du gå ind under "indstillinger" på din telefon.
Med det samme kan du se en lille pop-up i toppen, hvor der står noget i stil med "Profil downloadet". Klik på den.

blank

Nu bliver du mødt af installationsskærmen, her trykker du på "Installér" i højre top på din telefon.
Derefter indtaster du bare adgangskoden til din mail, som du har sat da du har oprettet mailen. Hvis du ikke kan huske denne kode, kan du se, hvordan du nulstiller koden her.

blank

Når dette er gjort, verificerer telefonen koden og indstillingerne med serveren, og så trykker du bare "OK" i toppen - samme sted som "Installér" - herefter kan du gå ind i mail-appen og tjekke alle dine mails!

Opsummering

I denne guide viste vi dig, hvordan du kunne sætte din mail op på din iPhone. Det er næsten et must, at have sin mail på sin telefon, da meget af vores tid foregår herpå. Og det er ikke altid man lige kan komme på en computer for, at svare på sin mail.

Har du spørgsmål eller andet, er du altid mere end velkommen til, at kontakte os. Søger du et nyt webhotel, kan du se vores forskellige webhoteller her.

Brug for ny hjemmeside, eller webhotel?
Lad os tage en uforpligtende snak!
Kontakt os
crossmenu