Top 5 bedste WordPress booking plugins

Skrevet af Marcus Michaelsen
D. 5. juni 2021
Du er her; Forside > Blog > Top 5 bedste WordPress booking plugins

Hvad er en god ting, at lede efter i et WordPress booking plugin?

Et booking-plugin kommer i mange former og varianter, og det afhænger som oftest af, hvilken type virksomhed der skal bruge det. En lægeklinik har sikkert flere læger og de skal have forskellige tider til de forskellige læger, der passer til deres egne tidsplaner. Og man skal da gerne kunne booke den specifikke læge! Et andet eksempel er en massage-klinik der bare skal vise forskellige behandlinger og tidspunkter, så en mindre avanceret version.

Derfor er det ekstremt vigtigt at se på, hvilke funktioner de forskellige plugins tilbyder, så du ikke går glip af funktionalitet, men også så det ikke bliver for avanceret for dig!

Vi har bl.a. kigget på disse funktionaliteter i vores undersøgelse;

 • Er det mobilvenligt?
 • Er der mulighed for betalinger for bookings?
 • Er det muligt at oprette flere "agenter"? Altså personer eller medarbejdere med egne tider i klinikken.
 • Er der et område, hvor kunden kan redigere i deres booking?
 • Er der email-bekræftelser med i pluginnet?

Og mange flere ting! Nogle af disse funktionaliteter passer sikkert ikke præcis til din virksomhed, men der er massere a funktionalitet, og plugins til dig!

Hvad er så de bedste WordPress booking plugins?

Vi har undersøgt de forskellige plugins nedenunder og fundet dem som en del af top-5 i 2021! Det er fordi vi finder deres funktionalitet rigtig gode, og tilstrækkelige til de fleste virksomheder. Lad os komme i gang!

 1. WooCommerce Bookings
 2. WooCommerce Appointments
 3. Bookly
 4. Booked
 5. Amelia

1. WooCommerce Bookings

Når det kommer til E-Commerce er WooCommerce den ubesejrede konge inden for WordPress. Der er uendelige features, du altid kan tilføje til hjemmesiden for, at give den lige det ekstra.

For eksempel er WooCommerce Bookings-pluginnet rigtig godt til den virksomhed, der vil have et stabilt, originalt plugin fra WooCommerce selv. Det er perfekt til at sælge bookings baseret på tidspunkter og/eller datoer. Du har selvfølgelig muligheden for gratis reservationer, men grunden til, at vælge dette plugin, ud over dens funktionalitet er, at du får betalings-delen med i funktionaliteten og, at det er et originalt plugin fra WooCommerce selv. Så du ved, at det virker med WooCommerce, og der skal nok komme opdateringer.

Prisen på dette plugin ligger på $249 pr. år for 1 hjemmeside.

Hvorfor WooCommerce Bookings?

 • WooCommerce Bookings giver rig mulighed til oprettelse af faster tider, hvor kunden kan vælge ud fra de tidspunkter du sætter til rådighed. Og så kan du til enhver tid åbne for nye tider/datoer.
 • Alle reservationer virker direkte i WooCommerce' dashboard, og er derfor ikke et ekstra dashboard du skal lede efter, hver gang du skal tjekke.
 • Du er i stand til at begrænse antallet af personer, der booker.
 • Der er mulighed for, at tilbyde "group sessions" så der er flere personer, der kan booke samme tidspunkt - og du kan styre antallet.
 • WooCommerce har 30-dages gratis test "prøv inden du køber"-program.
 • Det kan integreres med en lang række andre extensions for, at tilføje ekstra funktionalitet. Herunder kan du tilføje "Product Add-Ons"

2. WooCommerce Appointments

WooCommerce Appointments er en anden mulighed, der kan integreres direkte med WooCommerce. Det ligner det tidligere plugin, men prissætningen er lidt mere overkommelig og starter fra kun $89 pr. side pr. år. Her kan du for kun $299 bruge pluginnet på op mod 25 hjemmesider!

blank

En af de største fordele er, at det er ekstremt hurtigt og nemt at opsætte og derefter administrere. Interfacet er rigtig godt til nybegyndere, men tilbyder på samme tid god fleksibilitet, hvis du trænger til noget mere avanceret. Google Calendar kan også integreres og synkroniseres fra din hjemmeside.

Hvorfor WooCommerce Appointments?

 • Det har et tovejs synkroniseringssystem, der virker med Google Calendar. Så du kan synkronisere med hjemmesiden ved redigering i kalenderen, og omvendt med hjemmesiden.
 • Det kan integreres med de fleste populære WooCommerce plugins.
 • Du kan vælge, at skulle acceptere aftaler, så der ikke bare bliver fyldt op, og du så bliver nødt til, at aflyse aftaler.
 • Der bliver automatisk sendt påmindelser til kunder.
 • Du kan indsætte den nemt og hurtigt ved hjælp af specifikke shortcodes.
 • Du har fuld mulighed for redigering af din tidsplan og plads til pauser.

3. Bookly

Bookly kører en "freemium" model, og dette betyder, at der er både gratis og betalte versioner af pluginnet. Det bedste ved premium er, at det er et engangs-beløb på $89 for din hjemmeside. Medmindre du vil fortsætte med at betale for kundeservice. Den gratis del af pluginnet er sådan set kun booking-værktøjet, men uden betalingsfunktionalitet, eller ubegrænsede medarbejdere. Så længe du ikke har særlig mange medarbejdere, der skal på dette plugin, og tager betalingen i klinikken/butikken, er der intet problem ved, at bruge den gratis version.

blank

Booking-formularen er rigtig fin, og responsiv, hvilket betyder den kan bruges på alle dine kunders enheder, uden det ser mærkeligt ud. Bookly er klart en løsning for mindre virksomheder, der ikke har ressourcerne til, at ansætte en udvikler til deres system. Pluginnet har de fleste funktionaliteter, der er brug for.

Hvorfor Bookly?

 • Du har ikke brug for nogen form for kode-erfaring for, at kunne bruge dette plugin.
 • Det er gratis til et vist punkt.
 • Du kan tilføje flere medarbejdere i planen på booking-systemet.
 • Ud over automatiske emails til kunderne, er der også mulighed for SMS-underretninger.
 • Der er Google Calendar funktionalitet.
 • Der er rig mulighed for betalte udvidelser til pluginnet, såsom kuponer eller ekstra tilføjelser til bookingen.
 • Du har mulighed for, at oprette et ubegrænset antal tjenester.

4. Booked

Booked er et rigtig godt WordPress booking plugin, der klart kan anbefales til folk med et mindre budget. Det sælges kun gennem Codecanyon og til den overkommelige pris af $49. Der er funktionalitet for betalte bookinger, gæstebookinger og registrerede kunder der kan booke igen. Du har mulighed for, at vise dine tider i en kalender på hjemmesiden, og endda oversætte hele systemet til andre sprog, hvis der skulle være brug for det.

blank

Prisen på dette plugin er en engangspris, dog har du mulighed for, at udvide din support i 12 måneder for en ekstra $16,5.

Pluginnet kommer med få indstillinger, såsom farver og felter, og ser stadig elegant og moderne ud for slut-brugeren. Det gør det ekstremt let at bruge, for selv den mindst IT-kyndige. Du har rig mulighed for, at integrere en lang række udvidelser såsom WooCommerce Payments etc.

Hvorfor Booked?

 • Det kommer næsten 100% klar til brug, out-of-the-box. Det ser skide godt ud, og du er ikke tvunget til kodning.
 • Prisen er et engangsgebyr, og endda rimelig lavt for dens funktionalitet.
 • Pluginnet understøtter flere kalendere til medarbejdere.
 • Du kan ændre kalenderfarverne.
 • Gæste bookinger er muligt, så dine kunder behøver ikke oprette en konto først.
 • De brugerdefinerede tidsrammer er nyttige til ting såsom ferie- eller helligdage.
 • Du modtager nogle praktiske shortcodes, så du kan indsætte denne kalender hvor som helst.

5. Amelia

Amelia er stærkt og virkelig brugervenligt. Deres automatiserede bookingsystem er virkelig velfungerende. De har sågar en booking-specialist der arbejder 24/7 for at sikre, at dine kunder kan lave aftaler og betale online eller offline. Pluginnet er gratis og perfekt til mindre virksomheder. Til større virksomheder er der betalte versioner, der tilbyder endnu mere funktionalitet.

Prisen på den betalte version er DKK 382 for en "Basic" licens til 1 hjemmeside. Du kan også købe en livstids licens til 1 hjemmeside for DKK 1192 - begge priser er eks. moms.

blank

Overordnet er Amelia pluginnet et rigtig stærkt valg for de fleste virksomheder, da det ser godt ud, det har rigelig med funktionalitet, og der er en gratis version - så I kan prøve det først.

Hvorfor Amelia?

 • Holder alle parter i aftalen underrettet, og minder alle om deres aftaler, gennem et realtids SMS system.
 • Du kan tilføje flere medarbejdere med tilpassede arbejdstider og fridage.
 • Man kan sætte andre åbningstider på specielle dage, såsom nytår etc.
 • 2-vejs integration med Google Calendar.
 • WooCommerce integration.
 • Rige analyse egenskaber.
 • Der er mulighed for rabatkuponer.

Opsummering

Det var listen over top 5 WordPress booking plugins! Der er utrolig meget information i dette indslag, men det er også rigtig vigtigt at kende de forskellige plugins, før du vælger det WordPress booking plugin der passer bedst til dig!

Så, kig endelig listen igennem et par gange, og vælg det WordPress booking plugin der passer allerbedst til dig!
Et WordPress booking plugin er essencen, der binder dine services sammen med dine kunder, og det er derfor specielt vigtigt for dig, at finde det helt rigtige. Specielt så kunderne ikke føler, det er en kedelig hjemmeside, da dette afspejler din klinik/service.

Hvis du lige nu leder efter et nyt webhotel, tilbyder vi 2, meget stærke webhoteller, perfekte til dit nye WordPress booking plugin! Tag et kig på dem her, og spar 20% med rabatkoden "Booking20"
Hvis du derimod leder efter en premium løsning, der tager sig af opdateringerne på hjemmesiden, samt MEGET mere, så tag endelig et kig her.

Brug for ny hjemmeside, eller webhotel?
Lad os tage en uforpligtende snak!
Kontakt os
crossmenu