Granmedia.dk

Skrevet af Marcus Michaelsen
D. torstors/junjun/2021202120212021
Du er her; Forside > Cases > Granmedia.dk

Hvem er Granmedia?

Granmedia er et mediebureau, der specialiserer sig i billede og video. Granmedia blev stiftet i 2018, og har siden taget fart. Sofus, manden bag er også Youtuber under navnet "Futte". Granmedia har arbejdet med mange større virksomheder, herunder Audi og mange andre bilmærker. Derudover laver Granmedia fede reklamevideoer, bryllupsvideoer og eventvideoer.

Tid til en opgradering

Vi kontaktede Granmedia i forbindelse med problemer med opfyldningen af GDPR-krav. Vi gjorde dem opmærksom på, at det, de havde fået lavet ikke stemte overens med reglementet bag GDPR-lovgivningen. De svarede hurtigt og spurgte om det var noget vi kunne fikse.

I deres daværende opsætning var der fejl og mangler, de klagede over, og det fiksede vi gennem en helt ny løsning. Derudover var der problemer med leveringstiden fra deres daværende webleverandør. Da vi introducerede løsningen for Granmedia, var der næsten ingen tvivl i, at vi skulle starte et samarbejde.

Løsningen

Løsningen var et sprit-nyt setup i WordPress, med vores nye redskaber, der kunne løfte hastigheden på hjemmesiden til et nyt niveau. Derudover var vi sikre på, at Granmedia ville finde det specielt brugervenligt at bruge, når de overtog hjemmesiden.

Hos Sitely bruger vi altid WordPress, og det er der mange årsager til. Men vigtigst af alt er det fordi, det gør det nemt for vores kunder efterfølgende at bruge deres hjemmesider eller webshops.

Granmedia havde mange ønsker, vi efterkom, og vi er enige i, at det var et fantastisk resultat der kom ud af samarbejdet.

Jeg fik lavet en super fed hjemmeside hos Sitely. Marcus var super god og hurtig og kunne opfylde alle min krav og drømme. Udover det kom han selv med gode input på hvordan vi kunne få min hjemmeside til at spille 110%
Jeg kan klart anbefale Marcus / Sitely!!

SOFUS GRANLUND - Indehaver Granmedia.dk

Brug for ny hjemmeside, eller webhotel?

Lad os tage en uforpligtende snak!
Kontakt os
Sitely er et digital bureau fra Aarhus, med speciale inden for web-design, SEO og webhoteller.

Find os på de sociale

cloud-syncuserearthbullhorncrossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram