Orion-defence.eu

Skrevet af Marcus Michaelsen
D. torstors/junjun/2021202120212021
Du er her; Forside > Cases > Orion-defence.eu

Hvem er Orion-Defence?

Orion Defence producerer højkvalitetsprodukter til militærverdenen. Orion Defence laver alt fra pouches, til paches og en lang række andet udstyr. Det blev startet i 2017 og har siden udvidet sig som virksomhed fra Danmark til et mere internationalt perspektiv. Orion Defence udstyrer ikke kun danske jægere/skytter, men også det danske og udenlandske forsvar og politi.

Tid til en webshop

Orion-defence blev anbefalet os gennem en eksisterende kunde, hvorfra vi fik vores kontakt. De havde brug for en webshop der kunne klare en del, have en masse besøgende, og skabe en masse støj på nettet. Ud over dette, skulle deres webshop være moderne og stilren.

Løsningen

Løsningen for Orion Defence var, at vi satte en stærk, minimalistisk og moderne webshop op for dem, i WordPress.

Hos Sitely bruger vi altid WordPress, og det er der mange årsager til. Men vigtigst af alt er det fordi, det gør det nemt for vores kunder efterfølgende at bruge deres hjemmesider eller webshops.

Vi har siden introduceret personalet bag om, hvordan de benytter sig af siden, opretter produkter på webshoppen og ellers, hvordan de håndterer alting bag.

Ud over dette, tilbyder vi vores stærke support, hvis der skulle opstå problemer.
Orion-Defence gjorde også brug af vores premium webhotel, spækket med ekstra features, der gør det nemmere for dem, at holde styr på langt flere aspekter af deres hjemmeside.

Brug for ny hjemmeside, eller webhotel?

Lad os tage en uforpligtende snak!
Kontakt os
Sitely er et digital bureau fra Aarhus, med speciale inden for web-design, SEO og webhoteller.

Find os på de sociale

cloud-syncuserearthbullhorncrossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram