SEO optimering

Vi hjælper din virksomhed til tops.

Sitely gør brug af mange forskellige ressourcer til, at finde ud af, hvor vi kan optimere din hjemmeside på Googles søgeresultater. Det kan være ekstremt svært at komme længere frem, specielt hvis man ikke er særlig meget inde i alt det med SEO.
Lad os klare det for dig.

Men først og fremmest - hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization og betyder Søgemaskineoptimering på dansk. Det er kort sagt en lang række teknikker der ligger bag, og som kan få din hjemmeside længere frem på forskellige søgemaskiner såsom Google og Yahoo. Du har sikkert hørt ord som "linkbuilding", "seo optimering" og "søgeordsanalyse". Og det er præcis det vi hos Sitely gør!

Vi optimere din hjemmeside mest muligt, til at ranke blandt de største på Google, når der søges på de søgeord, der er relevante for lige præcis din hjemmeside. (Dette er søgeordsanalyser). Det er meget afhængigt af branchen, som virksomheden ligger i, i forhold til mængden af arbejde der indgår i søgeordsanalysen og den generelle SEO optimering af din hjemmeside.

Det meste af trafikken på nettet i dag foregår via telefoner, og ikke så meget computere mere. Derfor er det ekstremt vigtigt at ligge i toppen, da folk ikke gider søge særlig længe efter det, de nu leder efter. Fordi det tager for lang tid på telefon.

Søgeordsanalyse

Det er ekstremt vigtigt for dig som virksomhed, at kende til dine kunder, hvad de søger efter, når de leder efter dine produkter eller ydelser. Derfor er det noget af de første man skal gøre, og vi gør, når vi SEO optimerer en kundes hjemmeside. Nemlig en søgeordsanalyse. Her bruger vi flere forskellige redskaber til, at finde de mest relevante søgeord, sætninger etc. som kan få jeres hjemmeside eller webshop længere frem på Google!

Vi leder specielt efter følgende tegn, når vi finder de søgeord, der bedst kan betale sig, at optimere efter.

  • Sværhedsgrad
  • Profit pr. salg
  • Antal søgninger
  • CPC - Cost Per Click

Men hvad kan du bruge denne analyse til?

Når denne søgeordsanalyse er gennemført, får du en lang liste over de søgeord, rangeret efter sværhedsgrad og antal søgninger, der giver mest mening for dig, at optimere efter.

Denne liste er essentiel over for optimeringen af din hjemmeside fremover. Hvis du selv vil skrive teksterne på din hjemmeside, kan du nu inkorporere disse ord i dine tekster. Ellers bruger vi dem bare til, at skrive teksterne.

Skal vi lave din søgeordsanalyse?

I så fald, kontakt os endelig - så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe præcis dig!

Kontakt os
Se vores pakkeløsninger

Skal vi lave din søgemaskineoptimering?

I så fald, kontakt os endelig - så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe præcis dig!

Kontakt os
Se vores pakkeløsninger

Søgemaskineoptimering

100% organiske resultater med SEO optimering fra Sitely!

De fleste personer på Google har størst tillid til dem der ligger rangeret øverst, organisk på Google, og overser nærmest reklamerne - da dette er betalt, og det kan alle bare gøre. Selvom der også er meget SEO i reklamerne.

Derfor er det rigtig vigtigt for jer, at ligge mindst på første side, for jeres vigtigste søgeord.

De bedste grunde til, at benytte sig af SEO optimering

  • Ingen ekstra omkostninger pr. klik ind på din hjemmeside.
  • Det er højkvalitetstrafik der kommer ind på din side - og det kan Google lide!
  • Rigtig stor værdi som et brand - perfekt branding for din virksomhed.
  • Det giver langt mere værdi en Google Ads - og det er mere permanent!

Hvorfor Sitely?

Vi specialiserer os i din forretning, og hjælper lige præcis dig! Der er ingen overfladiske svar, eller løsninger på dine problemer. Når vi arbejder med SEO optimering af din hjemmeside eller webshop, laver vi, hvad der kaldes "on page optimering", som er ekstremt vigtigt på Google.
Vi tager udgangspunkt i den foregående søgeordsanalyse, og arbejder ud fra de søgeord, når vi optimerer til din hjemmeside!

Alt dette skaber en langt større synlighed på de forskellige søgemaskiner, og resulterer i bedre placeringer på disse søgeord.

Teknisk SEO optimering

Teknisk SEO optimering er garanteret et term du har hørt før i diverse iværksætter fora. Det er basalt set links til din hjemmeside, og din hjemmesides performance, interne link struktur, gentagent brug af indhold og en lang række andre faktorer, der spiller en rolle her.
Alle disse faktorer spiller en kæmpe rolle i forhold til din tekniske SEO på din hjemmeside eller webshop.

Der er meget af din konvertering der sikkert går tabt i "døde links", hvilket typisk er content der er flyttet til et andet sted. Dette er ekstremt vigtigt at vedligeholde, så folk ved, hvad du sælger, og ikke bare får en 404 side.

Skal vi stå for din tekniske seo optimering?

Kontakt os
Se vores pakkeløsninger

Hvorfor Sitely?

Hos Sitely er vi ekstremt erfarne inden for hjemmesider, teknisk SEO, on page SEO etc. vi har mange års erfaring med dette, og holder os altid opdateret med nye tiltag, optimeringsmuligheder, og mange flere ressourcer online. Vi samler al den information vi kan om SEO, arbejder med det i praksis og finder de bedste resultater gennem længere testtider, på alle mulige forskellige branchers hjemmesider eller webshops.

Hos Sitely har vi også styr på, at SEO ikke er en her-og-nu løsning, men at det er en langtidsinvestering! Ligemeget, hvad dit webbureau fortæller dig, er SEO en langtidsinvestering, og du kan ikke få resultater fra dag til dag. Så skal du ud i SOME marketing.

SEO er for de seriøse virksomhedsejere, der vil længere med virksomheden, og er klar på at vente længere tid på resultater.

Pakkeløsninger - SEO optimering

Lite SEO optimering

Søgeordsanalyse af maks 10 søgeord, du vælger.

On page SEO på 5 sider.

1.999,-

Kontakt

Udvidet SEO optimering

Søgeordsanalyse af maks 15 søgeord, du vælger.

On page SEO på 10 sider.

SEO analyse.

Teknisk SEO

3.499,-

Kontakt

Professionel SEO optimering

Alt fra de forrige pakker plus

Løbende konkurrent analyse

Løbende on page optimering

Fast SEO konsulent til rådighed

Månedlig SEO rapport

4.999,-

/måned
Kontakt
Sitely er et digital bureau fra Aarhus, med speciale inden for web-design, SEO og webhoteller.
Find os på de sociale
cloud-syncdatabasestarstorephone-handsetearthbullhornlinkmagnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram