blank
Det mest dedikerede webbureau siden 2017.

Vi tager din virksomhed til et nyt niveau.

Hos Sitely handler det om kvalitet, gode priser og performance på alle aspekter af virksomheden! Da vi tilbage i 2017 startede, var andre webhoteller ikke gode nok, og derfor startede vi vores egen. I 2020 blev de servere for dårlige, så vi lancerede vores helt egne servere, der er ekstremt skalerbare, og tilbyder langt bedre performance end de foregående servere har gjort.

Vi monitorerer dagligt vores servere, laver optimeringer og arbejder hårdt på, at din hjemmeside får den bedste performance muligt.

Hjemmesider samt webshops.

Sitely hjemmesider/webshops + vores servere = den nye meta.

Når vi er på tale om vores nye servere, og deres performance - hastigheder generelt, kan vi ikke undgå at komme ind på vores nye strategier, når det kommer til opsætning og design af hjemmesider. Test en gang vores (pingdom.com, fra London). 

Hastighed er noget af det vigtigste på hjemmesider i dag, og vi gør absolut alt for, at kunne optimere din hjemmeside/webshop, når vi laver den. Derfor fandt vi på nye sammensætninger af udvidelser til WordPress, så vi kan optimere din hjemmeside endnu mere!

Lige nu (12/05-2021), indlæser vores hjemmeside med en hastighed på 996ms - hvilket er virkelig hurtigt!
Vores internationale side (Sitely.Cloud) indlæser med en hastighed på 380ms!

crossmenu